top of page
Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-92.png

Bij Mayura kun je een privé sessie boeken voor jou alleen, met z'n tweeën en met een klein groepje. Privé begeleiding is interessant als eenmalige activiteit om bijvoorbeeld kennis te maken met yoga, je yogabeoefening te verdiepen of om met anderen samen te doen in een vertrouwde sfeer (denk aan een vriendinnenactiviteit, partner workshop, enz.). Maar privé yoga kan ook natuurlijk een terugkerend moment in jouw agenda worden om welke reden dan ook. Wellicht als een moment waarop je op adem kan komen, kan werken aan je herstel (bijv. burn-out of long covid) en/of werkt aan je spirituele groei. Wat de reden ook is, een privé yogasessie wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw/jullie behoeften waarbij de traditie van yoga in ere wordt gehouden.

VERTRAAG | VERSTERK | VERSOEPEL | VERSTIL | VERDIEP

WAAROM EEN PRIVÉ SESSIE?

Er zijn 1001 redenen waarom privé begeleiding tijdens het beoefenen van yoga interessant is. Hieronder zijn een aantal redenen waar je aan kunt denken waardoor je kiest voor het boeken van een privé sessie.

Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-101.png

BEGINNEN MET YOGA

Een privé sessie is een fijne manier om met je/jullie yogareis te beginnen

Het kan een grote stap zijn om meteen deel te nemen aan een groepsles als je nog nieuw bent in yoga. Als beginnende yogi kun je veel vragen hebben of je misschien onzeker voelen. Met een privé sessie wordt een stevige basis gelegd waarop vervolgens in een groepsles op kan worden voortgebouwd. Tijdens een privé sessie worden de basishoudingen aangeleerd waarbij aandacht is voor de juiste uitlijning. 

Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-76.png

YOGAVERDIEPING

Groei in je/jullie yogabeoefening

Is er een sprake van stilstand of de behoefte aan verdieping? Met een privé sessi verrijk je je yogabeoefening en blaas het nieuw leven in. Er wordt aandacht besteedt aan gedetailleerde achtergrondinformatie over het 'hoe' en 'waarom' van de houdingen. Bovendien worden er waardevolle tips en trucs gegeven om houdingen te verdiepen en worden er alternatieve variaties aangeboden.

Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-94.png

JOUW/JULLIE MOMENT

Persoonlijke aandacht op een moment dat uitkomt

Wellicht wil je (samen met partner, vrienden, enz.) meer aandacht tijdens de yogabeoefening en vind je dat niet bij een groepsles waar de aandacht verdeeld is over de gehele groep. Of is een ander moment dat beter uitkomt. Dan is de privé sessie iets voor jou. De sessie wordt afgestemd op jou/jullie behoeften. Dat kan meer rust zijn, het lichaam activeren, beter in contact zijn met jezelf of diepe ontspanning. 

KIES VOOR EEN ARRANGEMENT MET EEN BRUNCH OF HIGH TEA NA DE YOGA SESSIE

INDIVIDUELE YOGA

Een privéles helemaal afgestemd op jouw wensen

Een uur lang werken we aan datgene wat jij wenst. Dat kan rust zijn, ontspanning of juist activatie van het lichaam. Misschien wil je dit eenmalig voor jezelf of als een terugkerend moment. Voordat we aan de slag gaan, zullen we samen telefonisch afstemmen.

 60 min | €60

Foto voor website-3.png

DUO YOGA

Je wilt samen met je partner, familielid of vriend(in) yoga beoefenen

Hoe leuk is het om met je partner of vriend(in) yoga te beoefenen? Wellicht als een eenmalige activiteit of als een terugkomend moment waarbij jullie samen aandacht besteden aan jullie lichaam en geest. Ik stem de les af op jullie wensen en behoeften. 

 60 min | €70

extra persoon €15

SMALL GROUP YOGA

Je wilt samen met vrienden of familie yoga beoefenen (4-6 pers)

Ben je op zoek naar een unieke activiteit om samen met vrienden of familie te doen? Wellicht eenmalig of juist op een terugkerend moment? De les wordt op maat gemaakt en is daardoor helemaal aangepast op jullie wensen. Hoe leuk is het om samen met een groep yoga te beoefenen? Het biedt niet alleen inspanning, maar ook plezier en ontspanning. 

 60 min | €95

Wil je een privé sessie voor een grotere groep organiseren? Stuur mij een bericht voor de mogelijkheden en prijzen.

AANVRAAG

Je aanvraag is verstuurd! Check je mail voor de bevestiging.

bottom of page