top of page

EVENEMENTEN

Slow down special-3.png
Yoga & Sound Insta Post.png
1 insta.png
Relax & Release Retreat-2.png
Ademruimte
15.png

3-DAAGSE RETRAITE ADEMRUIMTE

Ruimte maken is een lastig begrip in een tijd waarin je geleefd wordt. Waarin alles vliegensvlug gaat en er veel van je gevraagd wordt op privé en professioneel vlak. Laat staan dat er nog ruimte is voor jezelf.

 

Even stilstaan en op adem komen is voor de meeste mensen niet vanzelfsprekend terwijl opgaan in de drukte van alledag als vanzelf gaat. Wat zou er ontstaan als die ruimte er wel zou zijn? Denk even simpel gezegd aan een opgeruimd huis, wat voor een gevoel krijg je hierbij?

 

Tijdens deze 3-daagse Retraite gaan we ervoor zorgen dat er bij jou weer ademruimte ontstaat, zodat je op adem kan komen, je je batterij kan opladen en helemaal tot jezelf kan komen. Vanuit deze ruimte kan weer van alles gaan stromen, ontwikkelen en groeien.

 

**Programma**

[indicatie van wat je kan verwachten]

Yoga

Stoelmassage

Klankenbad

Meditaties

Stiltewandeling in de natuur

Gezelligheid bij het kampvuur en/of bij de haard

WAT IS INCLUSIEF?

 • 2 Overnachtingen op een prachtige locatie

 • Handdoeken en bedlinnen

 • Heerlijke vegetarische maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner)

 • Onbeperkt koffie, thee en fruit. 

 • Deelname aan prachtig samengesteld programma

 • Stoelmassage

 • Coachgesprek (op aanvraag)

Privékamer met badkamer         Gedeelde kamer met badkamer

Reguliere prijs: €699              Reguliere prijs: €651

Vroegboek prijs: €649            Vroegboek prijs: €601

De algemene voorwaarden specifiek voor deze retraite zijn van toepassing.

Slow down special
1.png

SLOW DOWN SPECIAL

Heb jij echt een moment voor jezelf nodig? Een moment om te ontspannen en tot rust te komen? Laat ons jou begeleiden naar een diepe ontspanning zodat jij weer ruimte voelt om te ademen. 

Yoga en massage is een gouden combinatie. In een wereld waar het draait om snelheid, meekomen, denken, alert zijn en 'aan' staan, wordt de waarde van vertragen, verstillen en ontspannen onderschat. Wij nemen jou mee naar die vredige plek in jou, naar de oog van de storm, waar het stil en helder is. Onderweg zul je meer en meer moeten loslaten om daar te kunnen komen. Laat de zorgen, twijfels, angsten en alles waardoor je hoofd overuren maakt maar geleidelijk van je af glijden. Creëer ruimte in je lichaam om te kunnen ademen en zacht te voelen en creëer ruimte in je hoofd om weer helder te kunnen zien. 

Verwacht rustige houdingen (combinatie Restorative en Yin houdingen) zodat je je kan opladen, herstellen, helen en terug in balans kan komen. Terwijl je wegzakt in de houdingen wordt je hier en daar professioneel gemasseerd zodat je nog meer tot rust kan komen. Een visualisatie helpt je om nog dieper bij die vredige plek te komen. Heerlijke aroma's ondersteunen het gehele proces. 

Na deze special voel je je tot rust gebracht. Je voelt dat er ademruimte is ontstaan. De energie stroomt beter door je lichaam en je voelt je van binnen lichter. 


WAT HEB JE NODIG?

 • Zorg voor een warme vest en sokken.

 • Er zijn dekens beschikbaar, maar neem er nog één mee voor het geval je het koud krijgt. 

 • Als je een schapenvachtje thuis hebt liggen, neem die dan eventueel mee zodat je die op de mat kan leggen. 

 • Eventueel een extra mat meenemen voor meer comfort.

€45,00

YOGA & KLANKREIS

Ben jij klaar om écht diep naar binnen te keren? Deze mini retraite nodigt je uit om aangeraakt te worden op het diepste niveau. De houdingen die we tijdens de yoga aannemen, zorgen voor ruimte en helderheid op fysiek, emotioneel en mentaal gebied, zodat de trillingen van de klanken gemakkelijker een weg kunnen banen naar alles wat aandacht nodig heeft. Ons lichaam bestaat uit minstens 60% water. De trillingen van de klanken veroorzaken rimpels in jouw water en resoneren door alle lagen heen om alles te bevrijden waar de tijd voor is aangebroken. Het verborgene weer zichtbaar maken. Zuiveren, helen, herstellen, geef je over aan de kracht van Yoga & Sound. 

Aanrader is om voor of na de mini retraite nog heerlijk te wandelen bij het Uivermeer. Het is een prachtig stukje natuur in Deest.

** Programma **
Openingscirkel
Yin Yang Yoga
Soundhealing (ratels, bellen, klankschalen, shurtibox, sjamanendrum en nog veel meer)
Sharing Cirkel met thee en lekkers

Matten, matrassen, meditatiekussens, dekens en kussens worden verzorgd. 

 

WAT HEB JE NODIG?

 • Zorg voor een warme vest en sokken.

 • Er zijn dekens beschikbaar, maar neem er nog één mee voor het geval je het koud krijgt. Aanrader is een slaapzak!

 • Draag comfortabele kleding waar je je vrij in kan bewegen.

 

€47,50

Yoga & Sound
YOGA & SOUND (1).png
RELAX & RELEASE
Relax & Release Retreat .png

RELAX & RELEASE RETREAT 


Heb jij behoefte aan een dag en/of middag in het teken van rust, verdieping en loslaten? 

Laat je meenemen op een reis diep naar binnen zodat je je weer kan opladen en bij jezelf kan komen. Even uit de hectiek van het leven, even uit je hoofd, niks moeten en geen verwachtingen. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf over te geven aan de dag, te voelen en te ervaren. Laat alles maar over je heen komen en je zal merken hoe goed het je doet. 

Aan de hand van rustige yoga (asana) oefeningen zorgt Sanne ervoor dat je vanuit je hoofd in je lichaam zakt. Meditaties brengen je dieper naar binnen waardoor je helderheid en stilte zult ervaren. 


Tonique van Puur Tonique schakelt de natuur in om jou de gehele dag te ondersteunen. Dit doet ze aan de hand van essentiële oliën welke bekend staan om hun krachtige werking. 

Korte massages zullen ervoor zorgen dat je nog meer spanning kan loslaten en terug in balans komt om zo het leven weer te kunnen omarmen en te verwelkomen.

** Programma **
Inloop 
Openingscirkel
Yin & Restorative Yoga met massages
Wandeling of andere activiteit
Sharing Cirkel

 

WAT HEB JE NODIG?

 • Zorg voor een warme vest en sokken.

 • Er zijn dekens beschikbaar, maar neem er nog één mee voor het geval je het koud krijgt.

 • Draag comfortabele kleding waar je je vrij in kan bewegen.

 

bottom of page