1 Logo goud trans beeldmerk.png

EVENEMENTEN

Open Dag.png

OPEN DAG

Wil je eens kennismaken met yoga? 

Ben je benieuwd naar de mindfulness training die ik volg?

Wil je ervaren hoe ik lesgeef? 

Zaterdag 7 mei is er een open dag waar je kunt aansluiten bij de gratis lessen die ik geef. Schrijf je in voor de lessen die je aanspreken. Je hebt niets nodig behalve dat je komt in gemakkelijke kleding (bijvoorbeeld sportkleding). 

13:00 uur, Yin Yoga: gericht op bindweefsel, gewrichten en banden. Houdingen worden langer aangehouden om spanning in deze weefsels los te kunnen laten. Passieve en milde yogavorm. INSCHRIJVEN

14:00 uur, Hatha Iyengar Yoga: inspannende yogavorm gericht op het krachtiger maken van het lichaam en geest. Meditatie en ademhalingsoefeningen zijn ook onderdelen die je mag verwachten binnen de les. INSCHRIJVEN

15:00 uur, Mindfulness: een introductieles van wat je kan verwachten tijdens de de Mindfulnesstraining. Meditatie, oefeningen en theorie zijn onderdelen van de les. INSCHRIJVEN

Zaterdag 7 mei

13:00 - 16:00 UUR

DEELNAME IS GRATIS

1.png

SLOW DOWN SPECIAL

Heb jij echt een moment voor jezelf nodig? Een moment om te ontspannen en tot rust te komen? Laat ons jou begeleiden naar een diepe ontspanning zodat jij weer ruimte voelt om te ademen. 

Yoga en massage is een gouden combinatie. In een wereld waar het draait om snelheid, meekomen, denken, alert zijn en 'aan' staan, wordt de waarde van vertragen, verstillen en ontspannen onderschat. Wij nemen jou mee naar die vredige plek in jou, naar de oog van de storm, waar het stil en helder is. Onderweg zul je meer en meer moeten loslaten om daar te kunnen komen. Laat de zorgen, twijfels, angsten en alles waardoor je hoofd overuren maakt maar geleidelijk van je af glijden. Creëer ruimte in je lichaam om te kunnen ademen en zacht te voelen en creëer ruimte in je hoofd om weer helder te kunnen zien. 

Verwacht rustige houdingen (combinatie Restorative en Yin houdingen) zodat je je kan opladen, herstellen, helen en terug in balans kan komen. Terwijl je wegzakt in de houdingen wordt je hier en daar professioneel gemasseerd zodat je nog meer tot rust kan komen. Een visualisatie helpt je om nog dieper bij die vredige plek te komen. Heerlijke aroma's ondersteunen het gehele proces. 

Na deze les voel je je tot rust gebracht. Je voelt dat er ademruimte is ontstaan. De energie stroomt beter door je lichaam en je voelt je van binnen lichter. 


WAT HEB JE NODIG?
- Zorg voor een warme vest en sokken.
- Er zijn dekens beschikbaar, maar neem er nog één mee voor het geval je het koud krijgt. 
- Als je een schapenvachtje thuis hebt liggen, neem die dan eventueel mee zodat je die op de mat kan leggen. 
- Eventueel een extra mat meenemen voor meer comfort.

Eerst volgende Slow Down Special: 

Vrijdagavond 13 mei

19:30 - 22:00 uur

€45,00

E9B0D7A7-856A-4E9F-9A56-E1B31FB6CA66.png

YOGA & SOUND 

Ben jij klaar om écht diep naar binnen te keren? Deze mini retraite nodigt je uit om aangeraakt te worden op het diepste niveau. De houdingen die we tijdens de yoga aannemen, zorgen voor ruimte en helderheid op fysiek, emotioneel en mentaal gebied, zodat de trillingen van de klanken gemakkelijker een weg kunnen banen naar alles wat aandacht nodig heeft. Ons lichaam bestaat uit minstens 60% water. De trillingen van de klanken veroorzaken rimpels in jouw water en resoneren door alle lagen heen om alles te bevrijden waar de tijd voor is aangebroken. Het verborgene weer zichtbaar maken. Zuiveren, helen, herstellen, geef je over aan de kracht van Yoga & Sound. 

Aanrader is om voor of na de mini retraite nog heerlijk te wandelen bij het Uivermeer. Het is een prachtig stukje natuur in Deest.

** Programma **
Openingscirkel
Yin/Restorative Yoga
Soundhealing (ratels, bellen, klankschalen, shurtibox, sjamanendrum en nog veel meer)
Sharing Cirkel met thee en lekkers

Matten, matrassen, meditatiekussens, dekens en kussens worden verzorgd. 

 

WAT HEB JE NODIG?

- Zorg voor een warme vest en sokken.

- Er zijn dekens beschikbaar, maar neem er nog één mee voor het geval je het koud krijgt. Aanrader is een slaapzak!

- Draag comfortabele kleding waar je je vrij in kan bewegen.

 

Datum onbekend

editie 1: 

editie 2: 

€55