1 Logo goud trans beeldmerk.png

EVENEMENTEN

1.png

RELAXING WINTER NIGHTS

Wil jij op een magische plek jezelf terugtrekken en helemaal tot rust komen? 

Stel je een in het donker gehuld knus kerkje voor dat verlicht wordt met kaarsjes. Heerlijke natuurlijke geuren komen je tegemoet en de achtergrondmuziek voert je mee naar een oase in jou. De druk, spanning, en stress vallen van je af.

Verwacht rustige houdingen (combinatie Restorative en Yin houdingen) zodat je je kan opladen, herstellen, helen en terug in balans kan komen. Terwijl je wegzakt in de houdingen wordt je hier en daar professioneel gemasseerd zodat je nog meer tot rust kan komen. 

Na deze les voel je je tot rust gebracht. Je voelt dat er ademruimte is ontstaan. De energie stroomt weer beter door je lichaam en je voelt je van binnen lichter. 

WAT KUN JE VERWACHTEN:
- Ontspannen houdingen
- Massages tijdens de houdingen waar dat kan

WAT HEB JE NODIG?
- Zorg voor een warme vest en sokken, een sjaal om je nek kan ook lekker zijn. 
- Er zijn dekens beschikbaar, maar ik raad ten zeerste aan om nog een deken mee te nemen voor het geval je het koud krijgt. 
- Als je een schapenvachtje thuis hebt liggen, neem die dan mee zodat je die op de mat kan leggen. Omdat je tijdens deze les afkoelt, maak je het jezelf op deze manier veel behaaglijker. 
- Eventueel een extra mat meenemen voor meer comfort.

Neem vooral mee wat jou warm en behaaglijk houdt zodat je ook echt kan ontspannen.

WIL JE KENNISMAKEN MET YOGA EN MINDFULNESS?

 

WIL JE DE SFEER PROEVEN VAN MIJN LESSEN IN HET CULTUURKERKJE? 

Kom dan op zondag 5 september van 10:00 tot 13:00 uur naar mijn open dag! Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de drie verschillende kennismakingslessen die ik die dag zal geven. De lessen duren 30 minuten met daarna tijd voor thee en een praatje. Reserveer wel je plekje(s) voor de les(sen). 

10:00 uur  |  YIN YOGA - zachte vorm van yoga gericht op

                  versoepelen van bindweefsel, pezen, gewrichten

11:00 uur  |  HATHA IYENGAR YOGA - balans tussen

                  inspanning en ontspanning

12:00 uur  |   MINDFULNESS - een korte introductie om te

                  kijken of de 8-weekse training iets voor jou is

Reserveer je plekje(s) via de mail of direct via mijn reserveringssysteem van Momoyoga. 

ZOMERS YOGA & OILS RETREAT-2.png

Heb jij behoefte aan een dag in het teken van rust, verdieping en verwennerij? Een reset voor een nieuw begin?

Laat je meenemen op een reis diep naar binnen zodat je je weer kan opladen en bij jezelf kan komen. Even uit de hectiek van het leven, even uit je hoofd, niks moeten en geen verwachtingen. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf over te geven aan de dag, te voelen en te ervaren. Laat alles maar over je heen komen en je zal merken hoe goed het je doet. 

 

Aan de hand van rustige yoga (asana) oefeningen zorgt Sanne ervoor dat je vanuit je hoofd in je lichaam zakt. We willen weg uit het hoofd en in contact komen met het lichaam. Voel hoe stijfheid, vermoeidheid en spanning langzaam verdwijnen en dat de energie vrijer begint te stromen. Het wordt gemakkelijker om gedachten en weerstand los te laten. 

 

Meditaties brengen je dieper naar binnen waardoor je helderheid en stilte zult ervaren. Je komt dichter bij je pure jij. Vanuit die plek kan je de stem van je intuïtie beter opmerken. Wat heb jij nodig om een nieuw begin te maken? Wat of wie moet je loslaten om weer puurheid te ervaren? 

Tonique van Unique in Oils schakelt de natuur in om jou de gehele dag te ondersteunen. Dit doet ze aan de hand van essentiële oliën welke bekend staan om hun krachtige werking. Deze gaan je helpen om tot een diepere ontspanning te komen zodat je echt kan opladen, de storm in je hoofd te doen laten liggen voor een heldere kijk op jezelf en de wereld en om je te helpen emoties te doorleven. Je krijgt bovendien de mogelijkheid om je eigen roller te maken die bij jouw behoefte en intentie past zodat je die kan gebruiken wanneer jij ondersteuning nodig hebt. 

 

Korte massages zullen ervoor zorgen dat je nog meer spanning kan loslaten en terug in balans komt om zo het nieuwe begin in je leven te omarmen en te verwelkomen. 

Programma

OPENINGSCIRKEL

HATHA YOGA

YOGA NIDRA

VEGETARISCHE LUNCH

ESSENTIËLE OLIËN 

YIN YOGA

SHARING CIRKEL

 

Datum:    zondag 3 oktober

Tijd:         10:00 - ong. 16:00/16:30 uur

Locatie:  CULTUURKERKJE WINSSEN

Prijs:        €95