top of page

Bij Mayura bieden we yoga voor tieners waarbij specifiek aandacht is voor hun behoeften. Het leven als een tiener kan namelijk stressvol, gecompliceerd en druk zijn: veranderingen in het lichaam, vrienden, proefwerken, projecten, karweitjes, social media, nieuwe gevoelens, een zelf-kritische stem en nieuwe relaties. In een niet-competitieve en inclusieve omgeving worden tieners geleerd hoe belangrijk het is om te aarden in hun dagelijkse hectiek en leren ze hoe ze hun zenuwstelsel tot rust kunnen brengen door middel van yoga. Uit deze eeuwenoude bron van wijsheid kunnen tieners kracht putten ongeacht hoe hun tienerwereld eruit ziet. Yoga voor tieners is de perfecte activiteit om ze met kracht, mededogen en een groter gevoel van eigenwaarde door deze jaren van verandering te loodsen. 

Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-30.png

Ben jij tiener?

Bij Mayura snappen we jou! Het leven van een tiener kan mega ingewikkeld en stressvol zijn. Misschien voel je een giga druk op je schouders, voel je dat iedereen wat van je wil, ben je zoekende naar wie jij als individu bent of voel je je heel erg zelfbewust. Het is dus niet gek dat je gestresst, moe, onzeker, angstig en/of gefrustreerd voelt. Ongeacht wat er in jouw tienerwereld gebeurd, yoga kan een bron zijn waaruit je kracht kan putten. 

Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-54_edited.png

Wat doet yoga voor jou?

Naast dat je in een yogales je lichaam lekker beweegt en daardoor leniger en krachtiger wordt, krijg je ook meer focus en wordt het even wat stiller in je hoofd. Je gaat leren om zonder afleidingen je lichaam en geest te relaxen. Even aan niemand iets bewijzen of bezig zijn met anderen of wat anderen van je vinden of denken. Je ontdekt dat er naast een wereld vol prikkels, een stille vredige wereld is in jou ookal voelt het soms nu niet zo. En trust me, dit gaat van pas komen. Ook in je volwassen leven. Dus doe je mee? 

BEVORDERT

Zelfbewustzijn | Humeur | Focus en geheugen | Emotieregulatie | Zelfvertrouwen | Eigenwaarde | Lichaamshouding

Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-11_edited.jpg

Lesperiode

Momenteel staat er geen tieneryoga op de planning. Ben je wel geïnteresseerd om mee te doen vanaf het nieuwe jaar? Laat gerust je gegevens achter. 

Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-99_edited.jpg

Leeftijdsgroep

De lessen zijn voor

tieners vanaf 10 jaar t/m 15 jaar

Groepgrootte: min. 6 en max. 13

Prijs

€65

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing en kunnen worden nagelezen op www.yogashalamayura.nl

Beige Brown Simple Illustrated Business Autumn Sale Promotional Flyer-43_edited.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • We beginnen op het aangegeven tijdstip, dus je (tiener) dient minstens 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn, zodat we ontspannen kunnen beginnen. De deur gaat op slot zodra de les start. 

 • Trek gemakkelijke kleding aan waarin je (tiener) kan bewegen. We oefenen op blote voeten, maar voor de eindontspanning zijn een vest en sokken fijn.

 • Yoga beoefen je het fijnst met een niet-volle maag. Eet daarom het liefst tot ongeveer 2 uur voor de les.

 • Geef blessures en gezondheidsklachten door aan de docent voor aanvang van de les zodat ze hier rekening mee kan houden. Raadpleeg bij bijzondere klachten eerst een arts of therapeut.

 • We oefenen yoga met schone handen en voeten. Zorg daarom dat je jouw handen en voeten hebt gewassen voor aanvang van de les.

 • Zodra de les begint, verlaten eventuele meegekomen ouders de studio. Alleen als het echt niet anders kan, kun de ouder in stilte wachten in de ontvangstruimte. 

Deelname aan de yogalessen, betekent dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van Mayura. In een notendop enkele belangrijke voorwaarden:

 • ​Deelname is altijd op eigen risico.

 • Je geeft je tiener op voor de gehele yogareeks. Mocht je tiener een keer niet kunnen, dan kan deze les niet ingehaald worden. Tevens vindt er geen restitutie van (een deel van) het lesgeld plaats.

 • Graag je tiener afmelden als hij/zij niet aanwezig kan zijn bij een yogales. Afmelden voor een yogales kan telefonisch, app of mail. 

 • Jij of de andere ouder dient bereikbaar te zijn in het geval er iets gebeurd met je tiener.

 • De docent en Yoga Studio Mayura is niet aansprakelijk voor blessures of ander letsel in welke vorm dan ook. 

Heb je nog een vraag, kijk dan of het hier tussen staat of stuur een mail.

IMG_6537.png

OVER DE DOCENT

Janneke Lourens 

Inschrijfformulier Kids Yoga

INSCHRIJFFORMULIER LESREEKS

Geslacht

Bedankt voor de inschrijving! Check je mail voor een bevestiging.

bottom of page