1 Logo goud trans beeldmerk.png
 

ERVAAR YOGA

In mijn lessen vind je balans, harmonie en vernieuwde energie te midden van de alledaagse hectiek. Op twee prachtige locaties in Oosterbeek ervaar je de voordelen van het beoefenen van Yoga. De Yogi's weten het al eeuwenlang, de wetenschap bevestigt het, en nu is het tijd dat jij het gaat ondervinden.

Nederige Yoga houding

Verbeter je balans

Word lenig en soepel

Vind rust en kalmte

Word krachtiger

Verbeter je focus

Word bewuster

YOGASCHOOL ZWEIERSDAL

woensdag 17:30 - 18:45 uur

LOCOMOTION

om de zondag 11:30 - 12:30 uur

"Yoga is the journey from the Self, through the Self, to the Self."

THE BHAGAVAD GITA

CD65DAA8-7B55-4E4F-A3E3-39853014A54F_1_2

PRIVÉ LESSEN

 • Yoga op maat afgestemd op jouw behoefte, wensen en proces

 • Werkgebied: Gemeente Beuningen, Druten, Wijchen, Arnhem en Oosterbeek

 • Kies uit individuele of duo lessen 

 • Je hoeft je huis niet uit, ik kom graag naar je toe

 • Matten en probs worden verzorgd

 • Keuze uit 60 minuten of 75 minuten yogales

 • Privéles in het kerkje in Winssen is mogelijk voor een toeslag van €20

 

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing en kunnen worden nagelezen op www.yogashalamayura.nl

INDIVIDUEEL

€55 | €65

Neem nu contact met me op

DUO

€65 | €75

Neem nu contact met me op

EXTRA PERS.

€15

Neem nu contact met me op

Mijn eerste kennismaking met yoga was bij de lessen van Sanne. Wat een uitdagende lessen met een fijne lerares. Sanne is yoga, ademt yoga en accepteert ieder die tijdens haar lessen zijn best doet om mee te komen. 

Ginette

ONLINE LESSEN

 • Doe mee vanuit huis

 • Volg 10 weken lang een les op dinsdagavond

 • Start op 5 oktober t/m 14 december [geen les in week week 46]

 • Zachte yoga-oefeningen (yin en milde hatha yoga)

 • Alle lessen worden opgenomen en kunnen worden teruggekeken

 

 

 

 

 

 

 

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing en kunnen worden nagelezen op www.yogashalamayura.nl

ONLINE YOGI
12 LESSEN

€96

Boek je lidmaatschap via Momoyoga

ONLINE YOGI
LOSSE LES

​€8

Boek je les via Momoyoga

ONLINE

PROEF YOGI

€5

Boek je proefles via Momoyoga

20200427_161616_edited.jpg

BEKEND VAN

Schermafbeelding 2021-03-16 om 21.11.00.
degelderlander logo.jpg
Schermafbeelding 2021-03-16 om 21.11.50.

YOGASTIJLEN

HATHA YOGA

Hatha Yoga betekent evenwicht tussen tegengestelden. Het is gericht op de Zon energie en de Maan energie. Oftewel binnen een les gaat het om inspanning, wilskracht, grenzen verleggen en uitdaging aan de ene kant en om overgave, acceptatie, verbinding, ontspanning en gevoel aan de andere kant. Het gaat om eenbalans van deze energieën. De houdingen binnen een Hatha les worden langer aangehouden zodat je ze echt ervaart. Het vergt concentratie, acceptatie, bewustwording. 

 

IYENGAR PRINCIPES

Binnen mijn lessen, is er ook aandacht voor techniek en wordt er gebruik gemaakt van hulpmiddelen. Dit zijn principes vanuit de Iyengar Yoga. Het helpt je niet alleen om blessures te voorkomen, maar het helpt je ook om verbinding te voelen met jezelf en alles om je heen. B.K.S. Iyengar vergelijkt het lichaam met een boog en de asana met een pijl. Het doel is je ziel. Om succesvol een pijl te kunnen afschieten, heb je techniek nodig (juiste belijning van het lichaam), breng je je gehele aandacht naar de pijl en de boog (je zintuigen zijn niet naar buiten gericht, maar bij de asana en je lichaam), is je geest geconcentreerd (je dwaalt niet af) en heb je het juiste doel voor ogen (je intentie is gericht op je ziel). Iyengar zegt dat dan pas je verbonden zal voelen met alles om je heen. 

RESTORATIVE YOGA

Restorative Yoga is een fijne ontspannende yogastijl, waarbij je met hulpmiddelen in de houding komt. De focus ligt hier niet op inspanning (spieren activeren), maar op lichamelijk, geestelijk en emotioneel herstel door middel van ontspanning. Doordat je 5 tot 10 minuten in een houding ligt, ga je voorbij het lichaam en wordt je geconfronteerd met de diepere lagen van jouw bestaan om zo bij die oase van rust te komen. 

YIN YOGA

Yin Yoga richt zich op pure overgave waarbij inspanning wordt vermeden. Het gaat juist om het versoepelen van bindweefsel en gewrichten en het rekken van dieper liggende spieren. De posities worden 3 tot 5 minuten vastgehouden. Loslaten van mentale en fysieke spanningen maken deze vorm van yoga ontspannen en zacht. 

YOGA NIDRA

 Yoga Nidra is een eeuwenoude techniek om tot de diepste staat van bewuste ontspanning te komen. De moeilijkheid zit in het loslaten van gedachten en controle. Er is geen inspanning, alleen maar ontspanning. Je manouvreert jezelf niet in verschillende houdingen, maar je ligt de hele sessie op je rug met je ogen dicht. Het is uitermate goed voor diegene die zichzelf kwijt zijn, moeite hebben met loslaten, slaapproblemen ervaren of zich angstig voelen.