• Grey Facebook Icon
pexels-visionpic-net-1006337.jpg
1 Logo goud trans .png
 

WELKOM

MAYURA betekent in het Sanskriet pauw. Dit prachtige dier met zijn kleurrijke veren staat symbool voor onder andere het spiritueel ontwaken en het laten zien van je ware jij. Door middel van Yoga en Mindfulness moedig ik je aan om wakker te worden en je eigen kracht te leren herkennen en te versterken. Met persoonlijke aandacht word je begeleidt naar een bewuster leven zodat je meer kan genieten en het leven kan omarmen. Voel je welkom bij mij. Mayura

 
Iyengar Yoga Class Driehoek

GROEPS

YOGA

PRIVÉ 

YOGA

Yoga apparatuur

ONLINE YOGA

ONLINE LES PAKKET

MIND

FULNESS

Yoga Child ' s Pose

RETRAITE

&

SPECIALS

YOGA

ZAKELIJK

Yogamat en riemen

ANTI

STRESS

CURSUS

BEKEND VAN

Schermafbeelding 2021-03-16 om 21.11.00.
degelderlander logo.jpg
Schermafbeelding 2021-03-16 om 21.11.50.

RECENSIES

RACHEL

De online yoga lessen van Sanne zijn een echte aanrader! Sanne geeft tijdens de lessen een duidelijke uitleg over de verschillende yoga houdingen waardoor je alle oefeningen correct kan uitvoeren. Ook geeft ze altijd verschillende alternatieven voor asanas waardoor de les interessant is voor zowel beginnende als meer gevorderde yogi’s. Ze leert je om te luisteren naar je eigen lichaam en de grenzen van je lichaam te respecteren. Na elke online yoga les voel ik mij weer rustig en ontspannen.

Sanne is een lieve en deskundige yoga docente met passie voor haar werk!

MARLEEN

Ik heb een aantal online yogalessen bij Sanne gevolgd en deelgenomen aan haar maandelijkse yogaspecial. Ik ervaar Sanne als een hele fijne yogadocente die precies weet waar ze het over heeft. Ze deelt haar kennis van yoga op een rustige en ontspannen manier. Bij haar lessen voel ik niet de druk om mezelf tot het uiterste te laten gaan, maar juist te blijven bij wat voor mij goed voelt en af en toe een beetje de grens te verleggen. Ik zou de lessen van Sanne bij iedereen aanraden!

YVONNE

Sanne geeft superfijne lessen. Zeer duidelijk en geduldig. Ze geeft opties voor als een houding niet goed is voor je en ze benadrukt dat je vooral naar je eigen lichaam en eigen grenzen moet luisteren. Ze is een betrokken en persoonlijke yoga "juf"

Ik ben heel blij met Sanne en haar manier van lesgeven.

IK BEGELEID JE GRAAG IN HET KERKJE IN WINSSEN OF BIJ JOU THUIS
(OMGEVING BEUNINGEN, DRUTEN EN OOSTERBEEK)

CONTACT